Countryfestival Middelkerke
        + Bluegrass, Roots&USA- music            23, 24, 25 augustus 2019

Countrymusic Legende Charlie McCoy op het CountryFestival Middelkerke.

Op zaterdag 25 august 2019, zal deze Nashville Country Music Hall of Fame artist, optreden tijdens het jaarlijks Countryfestival te Middelkerke in België. Een eenmalig en uniek concert in België van deze top sessiemuzikant uit Nashville, die speelde op de albums van o.a. Elvis, Roy Orbison, Bob Dylan, Johnny Cash, Dolly Parton en vele anderen. Het Countryfestival Middelkerke streeft ernaar om ieder jaar naast bekende Europese acts ook artiesten uit Nashville of Texas te laten optreden. Naast deze grootheid in de countrywereld zullen er nog een aantal topbands en soloartiesten uit België en Nederland optreden op diverse podia in Middelkerke. De namen zullen zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt door de organisatie. 

Countryfestival Middelkerke
breidt uit!

Countryfestival Middelkerke breidt uit met Bluegrass, Roots- & USA-music. De line-up is uitgebreid, en niet eerder was het festival zo groot, waren er zo veel tenten, straatpodia en activiteiten.  


Terugblik Countryfestival Middelkerke 2018 

Foodtrucks, streetmarket, duizenden bezoekers, grote en kleine podia en vooral heel veel goede muziek aan zee: Countryfestival Middelkerke 2018 had het allemaal. Nagenieten! 

Aankondiging 

Data en locaties Countryfestival Middelkerke 2019 zijn bekend. Persavond en openingsshow: donderdag 22 augustus
Festival: 23, 24, 25 augustus
Locatie: Centrum en Epernayplein Middelkerke, België.

🎶